Zodiac 350

* prijs is vanaf-prijs
Zodiac cadet 350

Specificaties:

Merk:
Zodiac
Details:
•Geschikt voor 6 personen
•Draagvermogen: 650KG
•Met stevige verwijderbare aluminium bodem
•Geschikt voor een motor tot 20PK
•Hoogwaardig Strongan Mehler 1100 decitex weefsel
Prijs:
€ 1.800

De Zodiac Cadet 350 ALU is ideaal als u niet kunt kiezen tussen een Zodiac RIB boot en een opblaasboot. De vloer van de Zodiac Cadet 350 ALU bestaat uit aluminium vlonderdelen die voor veel stevigheid zorgen. Ze zijn echter ook verwijderbaar, waardoor u de Zodiac Cadet 350 ALU even gemakkelijk kunt opbergen als elke opblaasbare boot. Daarnaast is deze 6 persoons rubberboot van superieure kwaliteit waardoor hij jarenlang mee gaat.

Doordat deze boot compact op te bergen is, is de Zodiac ideaal als tender. Hij is namelijk mee te nemen aan boord of in de auto, omdat u hem op kunt vouwen. Als u de boot veel met een motor gebruik, is dit type bodem beter geschikt dan een latten- of opblaasbare bodem. Bovendien is hij lichter dan een boot met een vaste bodem doordat de bodem van aluminium is! De Zodiac rubberboot is snel vaarklaar te maken met de Easy Push ventielen, waardoor u zo het water op kunt.

 

 

 


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Wij zijn weer geopend! Wel met gepaste maatregelen ivm het Corona-virus. Kom met max. 2 personen en houd 1,5 meter afstand

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.