Yamaha F9.9JMHS 9.9pk Buitenboordmotor

* prijs is vanaf-prijs

Specificaties:

Merk:
Yamaha
Details:
- Type motor: F9.9JMHS
- Cilinders: 2 cilinders 4-takt SOHC
- Cilinderinhoud: 212cc
- Vermogen: 7.3kW/9.9pk (5500 tpm)
- Kortstaart
- Besturing: Stuurhendel
- Gewicht: 40 kg
- Inclusief: standaard propeller, Externe Brandstoftank 12l
- 3 jaar garantie
- Extra's: Uniek olielekvrij opbergsysteem, Handige brandstofpomp onder de motorkap

Eens een Yamaha, altijd een Yamaha. Want als u eenmaal het genot van het lage brandstofgebruik, het comfort en de betrouwbaarheid van een motor als de F9.9 van Yamaha kent, wilt u nooit meer anders. Deze buitenboordmotor is in trek voor vistochten, maar ook voor bijboten en professioneel gebruik.

De Yamaha F9.9 is krachtig en robuust, maar ook licht en handzaam. Een ideale combinatie voor wie de motor zonder veel inspanning en veilig aan en van boord wil tillen. In de stuurbeugel is een draaggreep geïntegreerd. Door het formaat, de plek en het materiaal heeft u voldoende grip om de motor goed en veilig te kunnen dragen.

 

De F9.9 heeft een speciale steun die het opbergen van de buitenboordmotor nog makkelijker maakt. Door de steun kunt u de motor zowel verticaal als horizontaal wegzetten. De stuurhendel klapt u in zodat u de motor makkelijker meeneemt en het minder ruimte in neemt.

Deze twee-cilinder heeft 8% meer cilinderinhoud door onder andere een langere slag dan bijvoorbeeld de F8. Er is bij de F9 meer efficiency gecreëerd door de bovenliggende nokkenas (SOHC). De Yamaha F9 heeft niet alleen meer vermogen, maar ook een hogere koppel.
Over alles is nagedacht bij de F9.9. Over het comfort, het vermogen en natuurlijk het gebruiksgemak. Zo zijn de handgreep en het bedieningspaneel ergonomisch vormgegeven. En u schakelt via de stuurhendel, altijd bij de hand dus voor snelle en betrouwbare bediening.

 

 


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.