Yamaha F15CMHS 15pk buitenboordmotor

* prijs is vanaf-prijs

Specificaties:

Merk:
Yamaha
Details:
- Type motor: F15CMHS
- Cilinders: 2 cilinders 4-takt SOHC
- Cilinderinhoud: 362cc
- Vermogen: 11kW/15pk (5500 tpm)
- Kortstaart
- Besturing: Stuurhendel
- Gewicht: 51 kg
- Inclusief: standaard propeller, Externe Brandstoftank 25l
- 3 jaar garantie
-Extra's: Uniek olielekvrij opbergsysteem, Handige brandstofpomp onder de motorkap

Robuust en krachtig, maar door technische innovaties heel handig te bedienen en optimale controle op het water, dat is de Yamaha F15CMHS (kortstaart). Door die eigenschappen is de F15 een geliefde buitenboordmotor voor zowel commercieel als beroepsmatig en recreatief gebruik.

Een compacte motor met dezelfde voordelen en technologie als zijn grotere broers, dat is de F15. De kleine krachtpatser is zeer geliefd omdat de buitenboordmotor eenvoudig in gebruik is en door technisch vernuft beveiligd is tegen propellerschade in ondiep water en starten in de versnelling. De F15 is een veelzijdige viertakt met veel power en toch een laag brandstofverbruik, uitermate geschikt voor zowel commercieel, beroepsmatig als recreatief gebruik.

 

Yamaha zet de jarenlange ervaring in het bouwen en ontwerpen van buitenboordmotoren in om van de F15 één van de eenvoudigst bedienbare motoren te maken. Zo zit de schakelhendel aan de voorkant, werkt het startkoord zeer licht en is een ergonomische draaggreep geïntegreerd in het ontwerp.
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Yamaha doet er met de F15 alles aan om ongelukken te voorkomen. Zo is de F15 beveiligd tegen starten als de motor in de voor- of achteruitstand staat. De startmotor wordt alleen actief in de neutrale stand. Wel zo veilig.
Misschien wel het minst leuke onderdeel van varen: de motor reinigen en het koelkanaal doorspoelen. Zelfs dat klusje maakt de Yamaha F15 eenvoudiger. Het koelkanaal spuit u eenvoudig schoon door een tuinslang aan te sluiten. Zo verlengt u wel erg gemakkelijk de levensduur van uw F15.

 


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.