Torqueedo deep blue 40 R

* prijs is vanaf-prijs

Specificaties:

Merk:
Torqueedo
Details:
Input power (peak) in kW 33
Input power (continuous) in kW 25
Propulsive power in kW 16.2
Comparable petrol outboards (shaft power) 40 HP
Maximum overall efficiency in % 54
Integrated battery: usable energy in kWh 12.8
Nominal voltage 345
Final charging voltage 389
Motor weight without battery, including electronics in kg 139 (L) / 145 (XL)
Weight of 1 battery in kg 149
Total system weight example in kg
(long shaft version, 1 charger, including connection box,display, throttle and cabling) 313
(with 1 battery)
Shaft length 20" / 51 cm (L)
25“ / 63.5 cm (XL)
Standard propeller
v = speed in km/h at p = power in watts v50/p50k
Maximum propeller speed in rpm 2,400
Control Remote throttle
Tilting device Electric trim and tilt
Trim device Electric trim and tilt
Integrated on-board computer with touchscreen display Symbol: check mark

Het is niet alleen het vermogen en de prestaties dat het Torqeedo deep blue 40 systeem uniek maakt. De combinatie van prestaties en volledige systeem integratie en vooruitstrevende veiligheidssysteem zorgen ervoor dat dit een systeem is wat zijn gelijke niet heeft in de elektrische voortstuwing markt.

De Torqeedo Deep blue 40 is vergelijkbaar met een 40PK verbrandingsmotor, heeft zeer lage onderhoudskosten en overstappen op een Torqeedo deep blue systeem heeft al nut als u meer dan €4600,- jaarlijks uitgeeft aan brandstof.

Elektrische gashendel met aan/uit schakelaar en magnetische noodstop. In geval van een noodstop zullen alle onderdelen waaronder ook de hoogvoltage batterij worden uitgeschakeld.
On-board waterproof computer met touchscreen 5.7 inch. Het scherm geeft real time informatie over de nog resterende accucapaciteit en afstand, tevens waypoint van de ingevoerde route, geschatte tijd van aankomst, kompas heading, snelheid over de grond en nog veel meer.
De 12 Volt accu welke het high voltage batterij pakket opstart en 12 volt levert aan het boordnet. De 12 volt batterij word automatische geladen uit het high voltage batterij pakket. Hierdoor is geen aparte 12 volt lader nodig.
Connectie box, hier komen alle kabels samen. Het is voorzien van 4 aansluitingen voor high voltage accu pakketen. Het heeft een hardware veiligheidssysteem incl. water sensor. Het geheel is waterdicht tot IP67.
Acculader, speciale lader voor het high voltage batterij pakket uit de automotive industrie. Het laden kan worden gecontroleerd vanaf het scherm. het is mogelijk om tot maximaal 3 laders aan te sluiten voor het verkorten van de laadtijd. Top klasse high voltage accu pakket uit de automotive industrie aangepast voor gebruik aan boord en waterdicht tot IP67. Volledig geïntegreerd in het informatie en veiligheidssysteem. 9 jaar garantie op 80% van zijn originele capaciteit, zelfs bij dagelijks gebruik.
Hoog voltage elektrisch buitenboord motor speciaal ontwikkeld voor het Torqueedo deep blue systeem. Het heeft een elektronisch geregelde borstelloze elektromotor met wel 98% efficiency. De motor is geschikt voor zowel zoet als zoutwater, waterdicht tot IP67 en wordt geleverd met een NMEA200 / J1939 CAN interface.


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.