Torqueedo cruise 2,0 T

* prijs is vanaf-prijs

Specificaties:

Merk:
Torqueedo
Details:
Stuwkracht: 225 LBS (ca. 6PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 2000W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Grote boten, zoals bijvoorbeeld zeilboten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: Torqeedo Power 26-104
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: Torqeedo Power 26-104
Aansluiting: Accuklemmen (inbegrepen)
Lengte aansluitkabel: 300cm
As lengte: 62,5cm of 75,5cm
Gewicht: 17,5KG of 18,6KG

Torqeedo Cruise 2.0 T (met helmstok) is één van de krachtigste elektrische buitenboordmotoren met een gigantische vermogen van 2000W en een stuwkracht van 225 LBS (ongeveer 6PK)! De Torqeedo Cruise 2.0 T is bijzonder licht in vergelijking tot andere elektrische buitenboordmotoren met een groot vermogen. De motor weegt slechts 17,5KG. De meeste elektrische buitenboordmotoren met een stuwkracht van boven de 100 LBS wegen rond de 25 tot 30 KG. Het verschil met de Torqeedo Cruise 2.0 T is dus significant. De Torqeedo Cruise 2.0 T is uitgerust met een traploze snelheidsregeling, zodat u net zo snel kunt gaan als u wilt. Torqeedo Cruise 2.0 T is geschikt voor zowel zoet- als zout water. De elektromotor werkt in tegenstelling tot de Cruise R met een helmstok en niet met gashendel. Bovenop de motor zit een on-board computer met GPS en display. Deze display geeft u informatie over de motor en accu. Het verschil met de Cruise R is dat de Cruise R met een gashendel werkt die uitgerust is met een on-board computer met GPS en display. Met de Cruise R kunt u de motor dus op afstand besturen en met de Cruise T bestuurt u de motor van dichtbij.

De Torqeedo motor trekt zeilboten van maar liefst 3 ton! Om goed te kunnen varen met de Torqeedo 2.0 Cruise heeft u minimaal één lithium accu nodig. Een alternatief is twee AGM accu’s van 200 Ah. Wij raden u de Power 26-104 lithium accu van Torqeedo aan. Deze accu is namelijk compatibel met de Torqeedo Cruise 2.0 T. Deze accu heeft diverse voordelen. Zo is de Power 26-104 een lithium accu en levert daardoor veel betere prestaties (met een lager gewicht) dan conventionele lood accu’s. Dit betekent dat u uw boot niet onnodig hoeft te verzwaren en dat u langere vaartijden heeft. De Power 26-104 is daarnaast ontworpen om te communiceren met de on-board computer van de Torqeedo Cruise 2.0 TS.

De Cruise motor is voorzien van een extra versterkte propeller. De motoras is gemaakt van robuust aluminium en is extra verstevigd met dichtingsringen die gemonteerd zijn aan de binnenkant van de as. De motor zelf is gemaakt van hoogwaardig zeewaterbestendig aluminium en is extra geanodiseerd. Daarnaast is de motor uitgerust met een uitgebreide corrosiebescherming. De Torqeedo Cruise 2.0 T is voorzien van de IP67-norm en is daarmee volledig waterdicht.

De Torqeedo Cruise 2.0 T wordt geleverd inclusief on-board computer met GPS en display, hoofdschakelaar en zekering, accukabel brug voor loodaccu’s en een kabelset. Met het grote vermogen van 2000W kunt u lange afstanden afleggen: 50km. Met een Torqeedo Power 26-104 accu of twee 200 Ah AGM accu’s kunt u bijvoorbeeld 10 uur varen op 5 km/h en 2 uur op 11,1 km/h. De Torqeedo Cruise 2.0 T kunt u verkrijgen in het Torqeedo Cruise 2.0 TS (aslengte: 62,5cm) en Torqeedo Cruise 2.0 TL (aslengte: 75,5cm) model. U heeft 2 jaar garantie op de Torqeedo Cruise 2.0 T.


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.