Torqueedo Cruise 2.0 R

* prijs is vanaf-prijs

Specificaties:

Merk:
Torqueedo
Details:
Stuwkracht: 225 LBS (ca. 6PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 2000W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Grote boten, zoals bijvoorbeeld zeilboten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: Torqeedo Power 26-104
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: Torqeedo Power 26-104
Aansluiting: Accuklemmen (inbegrepen)
Lengte aansluitkabel: 300cm
As lengte: 62,5cm of 75,5cm
Gewicht: 15,3KG of 16,2KG

De Torqeedo Cruise 2.0 R ( met gashendel) behoort tot één van de krachtigste elektrische buitenboordmotoren met een vermogen van 2000W en een stuwkracht van 225 LBS (ongeveer 6 PK!). De Torqeedo Cruise 2.0 R is uitzonderlijk licht vergeleken met andere elektrische buitenboordmotoren. De elektrische buitenboordmotor weegt 15,3 KG. Over het algemeen wegen elektrische buitenboordmotoren met een stuwkracht van 112 LBS ca. 25-30KG. De Torqeedo Cruise 2.0 R is geschikt voor zowel zoet- als zout water. De Torqeedo Cruise 2.0 R heeft een traploze snelheidsregeling, zodat u niet gelimiteerd bent tot een aantal versnellingen. Daarnaast is de elektromotor voorzien van een gashendel die uitgerust is met een on-board computer met GPS en display. Het verschil met de Cruise T is dat de Cruise T uitgerust is met een helmstok en niet met een gashendel. De on-board computer met GPS en display zit hier dan ook bovenop de motor. De Cruise T wordt dan ook niet geleverd met gashendel. Met de Cruise T bestuurt u de motor dus van dichtbij en met de Cruise R van een afstand.

De Torqeedo motor kan zeilboten van maar liefst 3 ton aan! De motor heeft minimaal één lithium accu nodig. U kunt ook kiezen voor twee AGM accu’s van 200 Ah. Wat betreft een specifieke accu raden wij de Power 26-104 lithium accu van Torqeedo aan. Deze accu is compatibel met de Cruise 2.0 Torqeedo en brengt diverse voordelen met zich mee. Als een lithium accu, levert de Power 26-104 veel grotere prestaties (met een lager gewicht) dan traditionele lood accu’s. Daarnaast is de Power 26-104 ontworpen om te kunnen communiceren met de on-board computer van de Torqeedo 2.0R.

De motoras van de Cruise motor is gemaakt van robuust aluminium en is uitgerust met een extra versterkte propeller. De motor is gemaakt van het hoogste kwaliteit zeewaterbestendig aluminium en is extra geanodiseerd om een lange levensduur te waarborgen. De motor is voorzien van een uitgebreide corrosiebescherming door middel van een zorgvuldige afstemming van alle materialen en isolatie van materialen met verschillende chemische eigenschappen. De Torqeedo Cruise 2.0 R is IP67 gecertificeerd en daardoor volledig waterdicht.

De Torqeedo Cruise 2.0 R is inclusief afstandsbediening met gashendel. Daarnaast wordt de motor geleverd met: geïntegreerde on-board computer met GPS en display, zekering en hoofdschakelaar, kabelset en accukabel brug voor loodaccu’s. Met de enorme stuwkracht van 225 LBS kunt u lange afstanden afleggen: 50km. Dit is afhankelijk van hoeveel gas u geeft. Op een Torqeedo Power 26-104 accu of twee 200 Ah AGM accu’s kunt u bijvoorbeeld 10 uur varen op 5 km/h en 2 uur op 11,1 km/h (volgas). De Torqeedo Cruise 2.0 R is te verkrijgen in het Torqeedo Cruise 2.0 RS (aslengte: 62,5cm) en Torqeedo Cruise 2.0 RL (aslengte: 75,5cm) model. Op de Torqeedo Cruise 2.0 R heeft u 2 jaar garantie.


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.