Torqueedo cruise 10.0R

* prijs is vanaf-prijs

Specificaties:

Merk:
Torqueedo
Details:
Stuwkracht: 750 LBS (20PK)
Werkspanning: 48V
Vermogen: 10kW
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Boten tot 10.000KG
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd: 4x Power 26-104
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd: 4x Power 26-104
Aansluiting: Losse accuklemmen
Lengte aansluitkabel: -
As lengte: 51.5cm
Gewicht: 48.6KG

Deze Torqeedo Cruise 10.0 R is het nieuwe vlaggenschip van de Torqeedo Cruise serie. De Torqeedo Cruise 10.0 R beschikt over 10kW vermogen, dit is vergelijkbaar met een 20PK benzinemotor. Torqeedo staat bekend om haar high-end motoren die geleverd worden met de kwaliteit die u mag verwachten van een topmerk.

Door de piekkracht van 12kW en 10 kW continue kracht is deze motor vergelijkbaar met een 20PK benzinemotor, met de voordelen van een elektrische motor. Een elektrische buitenboordmotor is immers veel zuiniger, milieuvriendelijker en stiller dan een brandstofmotor. Ondanks dat dit een elektrische motor is kan deze Torqeedo Cruise 10.0 R door de immense kracht (zeil)boten tot wel 10 ton voortstuwen.

De Torqeedo motor beschikt over een elektrisch mechanisme dat helpt bij het in- en uitklappen van de motor. Hierdoor is het erg gemakkelijk om de motor op te klappen uit het water. Door het moderne design misstaat deze motor niet op uw boot. De motor is zowel voor zoet als voor zout water geschikt.

De motor is compleet waterdicht met een IP classificatie van IP67. De motor beschikt over een on-board computer die u van alle informatie voorziet die u nodig heeft tijdens het varen. De motor kan als u rustig vaart tot wel 8 uur en 20 minuten varen. Houdt er rekening mee dat de vaartijd afhankelijk is van verschillende factoren zoals de snelheid, het weer en de omstandigheden in het water. Om de motor goed te laten functioneren heeft u minimaal 4 Power 26-104 lithium accu’s van Torqeedo nodig.


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.