Overzicht: Talamex

* prijzen zijn vanaf-prijzen
Dekwasborstel

Dekwasborstel hard

Kwaliteitsborstels van Talamex met flexibele stevige borstelharen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Geschikt voor allround schoonmaakwerk, bijvoorbeeld voor het reinigen van het anti-slip dek.  


Prijs:
€ 34,94
Dekwasborstel talamex

Dekwasborstel deluxe + steel

Kwaliteitsborstels van Talamex met flexibele stevige borstelharen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gelakt hardhouten blok mooi afgewerkt met beschermende bumper om schade tijdens het borstelen te voorkomen. Geschikt voor allround schoonmaakwerk, bijvoorbeeld voor het reinigen van het anti-slip dek. Ook zit hier een verstelbare steel bij, deze is ook los te verkrijgen eveneens de borstel De borstel Dekwasborstel deluxe + steel


Prijs:
€ 33,90
Olie absorptie doek

Olie absorptie doeken

Deze sterke olie absorptiedoeken zijn ideaal voor het klaren van vervelende schoonmaakklussen aan boord. De olie absorptiedoeken ruimen met gemak olie, benzine, vetten en chemicaliën op, bijvoorbeeld in de bilge van uw boot. Doordat de absorberende doek slecht ontvlambaar is, vermijdt u gevaarlijke situaties aan boord. Het absorptiemateriaal is hydrofoob en daardoor ongevoelig voor vocht. Olie absorptie doeken


Prijs:
€ 12,10
Schoonschipdoek

Schoonschipdoek

Deze katoenen doeken zijn ideaal voor de boot te poetsen, vooral dankzij zijn enorm absorberende vermogen. Talamex levert altijd materiaal wat van goede kwaliteit is en wat ook lang meegaat.


Prijs:
€ 4,89
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.