Overzicht: Riwax

* prijzen zijn vanaf-prijzen
Prijs:
€ 79.94

Polijstmachine

Roterende en in toeren regelbare 1300 watt polijstmachine inclusief steunschijf, handvat en koffer. Zeer geschikt om de gelcoat/lak te polijsten.


Prijs:
€ 239.00

Schapenvacht pads

Ideaal voor het behandelen van sterk of verweerde gelcoat of lak met diepe krassen. Ook geschikt voor het verwijderen van schuursporen van korrel 1000. Te gebruiken met tussenschijf.


Prijs:
€ 12.50
Prijs:
€ 14.96
Prijs:
€ 11.00

Microvezelhoes

High-tech doek voor alle oppervlakken. Goede opname. Voor een diepe reiniging tot in de porieen. Krast niet. Uitwasbaar dus meerdere keren te gebruiken.  


Prijs:
€ 13.90
Prijs:
€ 6.95

Wax Polish RS

Brengt dof geworden plekken gedurende het vaarseizoen makkelijk en effectief weer op glans en geeft gelijk bescherming. Product met RIWAX poetsdoeken verwerken en met RS microvezeldoek uitpoetsen.


Prijs:
€ 19.95

Wax shampoo RS

Wassen en waxen in 1 behandeling. Wax shampoo verwijdert vet en vuil zonder de gelcoat of lak aan te tasten. Het behoud de glans.


Prijs:
€ 19.95

Boat clean RS

Boat clean RS is een universele bootreiniger. In juiste verdunning te gebruiken als buiten en alles reiniger. Tevens te gebruiken als motorreiniger. Reinigt zeer goed en behoudt glans. Na gebruik blijft Boat Clean niet in emulsie.


Prijs:
€ 16.95
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Wij zijn weer geopend! Wel met gepaste maatregelen ivm het Corona-virus. Kom met max. 2 personen en houd 1,5 meter afstand

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.