Olie absorptie doeken

* prijs is vanaf-prijs
Olie absorptie doek

Specificaties:

Merk:
Talamex
Details:
-Absorbeert olie, benzine, vetten en chemicaliën
-Absorptievermogen van wel 1 liter
-Absorbeert geen water
-Prijs per 3 doeken
Prijs:
€ 12,10

Deze sterke olie absorptiedoeken zijn ideaal voor het klaren van vervelende schoonmaakklussen aan boord. De olie absorptiedoeken ruimen met gemak olie, benzine, vetten en chemicaliën op, bijvoorbeeld in de bilge van uw boot. Doordat de absorberende doek slecht ontvlambaar is, vermijdt u gevaarlijke situaties aan boord. Het absorptiemateriaal is hydrofoob en daardoor ongevoelig voor vocht. De olie absorptiedoeken zijn ideaal voor het absorberen van olie op plaatsen waar ook water aanwezig kan zijn, bijvoorbeeld bij het verwijderen van drijvende olievlekken op het water. Ook in regenachtige weeromstandigheden zijn deze olie-slurpdoeken goed te gebruiken. De olie absorptiedoeken hebben een hoog absorptievermogen tot wel 1 liter en kunnen meerdere malen gebruikt worden. Naast een goede aankoop van uw portemonnee zijn deze olie absorptiedoeken ook milieuvriendelijk, in tegenstelling tot olie absorptiekorrels.


  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Wij zijn geopend met gepaste maatregelen ivm het Corona-virus. Kom met max. 2 personen en houd 1,5 meter afstand!

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.