Vetus

Iedere booteigenaar kijkt in het voorjaar uit naar het moment dat er weer kan worden gevaren. Zodra men aan boord stapt zijn de zorgen vergeten en denkt men niet meer aan het werk. Van het geluid van een startende motor, word iedere booteigenaar blij. Met een Vetus motor bent u ervan verzekerd dat u van ieder mogelijk moment op het water kunt genieten. En zo hoort het ook; u stapt aan boord, checkt het olie- en waterpeil, draait de sleutel om, gooit de lijnen los en weg bent u! Of u nu in het bezit bent van een robuuste 2 cilinder met saildrive of een fluisterende 6-cilinder; Een vetus diesel is uw maatje aan boord.

M-LINE

geschikt voor de kleinere boten variërend van een sloep tot een kleine kajuitboot. Deze motoren hebben een hoge kwaliteit en zijn zeer betrouwbaar.

VH-LINE

zeer betrouwbaar en geschikt voor kajuitboten en kleinere vissersboten. Deze motoren produceren weinig geluid en vibraties.

VF-LINE

Common-rail diesel motoren geschikt voor planerende en semi-planerende boten. Deze motoren zijn compact en licht van gewicht.

D-LINE

voor de zwaar water verplaatsende boten. Deze motoren draaien op laag toerental, zijn zeer betrouwbaar en duurzaam. Door EMR oog zeer geschikt voor power hydraulica aan boord.

  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.