Overzicht: Topcraft vis- en console boten

Topcraft vis- en consoleboten
Sinds 1996 is ook het merk Topcraft vis- en consoleboten verkrijgbaar in Nederland. Ook deze modellen worden ruimschoots ontwikkeld en getest voor een steeds hoger comfort en vaarplezier. Door deze ontwikkelingen van nieuwe modellen en de kwaliteit die constant word gecontroleerd word ervoor gezorgd dat u uw boot vele tientallen jaren zonder problemen kunt gebruiken. Dit betekend dat er inmiddels al een ruime 5000 gelukkige Topcraft bezitters met veel plezier over de Nederlandse wateren varen. De Topcraft serie is leverbaar in veel verschillende soorten en maten, De diverse lengte maten zijn er tussen 3.30 meter en 6.05 meter lang.
Ook is er sinds afgelopen jaar nieuwe Classic lijn, dit zijn outboard sloepen welke worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u van topcraft gewent bent, echter nu in een sloepenlijn tegen een uiterst concurrerende prijsstelling!

* prijzen zijn vanaf-prijzen
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.