Overzicht: Oudhuijzer sloepen

Oudhuijzer Sloepen en Tenders

De unieke Oud Huijzer sloepen worden met de hand gebouwd, dit volgens traditionele hand lay-up methode, hierbij word gebruik gemaakt van de beste grondstoffen die nu beschikbaar zijn. Ook de kussens en cabrioletkappen worden gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen. Alle kabelaringen worden door Touwfabriek Langman uit Nijkerk gefabriceerd die hiervoor al sinds 1638 de beste materialen beschikbaar heeft. Alle modellen worden speciaal ontwikkeld en getest wat garant staat voor de uitstekende kwaliteit.

De Oudhuijzer sloepen beginnen met een lengte van 4.71 meter tot en met 7.20 meter. De breedte van de sloepen varieert van 1,95 meter tot een breedte van 2.50 meter. De productlijn voor 2016 bestaat uit 14 modellen: 471 Tender, 472 Trendy, 480, 510, 530, 568 Tender, 570 Tender, 575 Luxury, 620, 700 Tender, 700 Cabine en de diesel serie namelijk de 540, 620 tender en de 720 Tender.

De modellen hebben allemaal een basis levering en zijn verder nog verkrijgbaar met diverse extra opties, denk hierbij eens aan een zonnedek, zwemplateau, zwem trap, en natuurlijk teak bekleding op het dek of in de kuip.

De sloepen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard RAL kleuren waarbij men de kleur van de romp of kuip kan kiezen.

De grotere modellen worden slechts in een beperkte oplage gebouwd, zodat de kwaliteit is gewaarborgd, alles is tenslotte handgemaakt en dit kost nu eenmaal tijd!oh 570 5

Ook hierdoor blijft de restwaarde van uw Oud Huijzer, omdat het een exclusief product is!

* prijzen zijn vanaf-prijzen
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.