Overzicht: Occasion boten

Hier staan al onze gebruikte boten vermeld. De boten staan te koop aangeboden en kunnen bij ons in de winkel worden bekeken.

* prijzen zijn vanaf-prijzen

Zodiac rib 275

Deze tweedehands zodiac rib 275 is een zeer praktisch en efficiënte rubberboot die een polyester bodem heeft. Dankzij zijn middelgroot dekruimte, de kwaliteit van de gebruikte materialen en zijn lange levensduur, zal de rib aan iedere jacht extra elegantie toevoegen. De ribs modellen hebben zeer goede vaareigenschappen en zijn ook van zeer kwalitatief materiaal gemaakt.


Prijs:
€ 1.000

Zodiac rib 310 + stuurconsole/zitje en Honda 20pk

Deze tweedehands zodiac rib 310 is een zeer praktisch en efficiënte rubberboot die een polyester bodem heeft. Dankzij zijn grote dekruimte, de kwaliteit van de gebruikte materialen en zijn lange levensduur, zal de rib aan iedere jacht extra elegantie toevoegen. De ribs modellen hebben zeer goede vaareigenschappen en zijn ook van zeer kwalitatief materiaal gemaakt.


Prijs:
€ 3.200
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Wij zijn weer geopend! Wel met gepaste maatregelen ivm het Corona-virus. Kom met max. 2 personen en houd 1,5 meter afstand

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.