Overzicht: Diversen

* prijzen zijn vanaf-prijzen

Talamex Vouwfiets

Nu van: € 384,00  voor: € 369,00De fiets is eenvoudig in 3 stappen in te klappen (frame, stuurpen en trappers) waardoor er een compact pakket ontstaat dat makkelijk aan boord is op te bergen. De fiets is voorzien van een Shimano 6-speed derailleur en heeft een laag opstap hoogte van 47 cm waardoor de fiets


Prijs:
€ 369,00
Haakstok talamex

Telescopische haakstok

Telescopische haakstok, aluminium geanodiseerd, voorzien van kunststof haak, kunststof handgreep en manchet borgring. Blijft drijven. Ø: 30 mm.  


Prijs:
€ 31,94
Ankerbal 35cm

Ankerbal 35cm

Een ankerbal is een internationaal geaccepteerd herkenningsteken voor schepen die voor anker liggen. Plat op te vouwen en gemakkelijk op te bergen. Dit is verplicht op elk schip. De ankerbal is van een harde kunststof en gaat daardoor lang mee, en hij is verkrijgbaar in de kleur zwart.  


Prijs:
€ 11,50
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Wij zijn weer geopend! Wel met gepaste maatregelen ivm het Corona-virus. Kom met max. 2 personen en houd 1,5 meter afstand

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.