Overzicht: Accessoires

* prijzen zijn vanaf-prijzen
Prijs:
€ 34.95
Sfeerfoto Comfort seat classic

Comfort Seat

Voortaan kunt u heel makkelijk overal heerlijk zitten met dank aan de Comfort Seat©. Een zitkussen met flexibel verstelbaar geïntegreerd frame waardoor kwaliteit, schoonheid en comfort in één innovatief ontwerp samenkomen. Dankzij zijn licht gewicht overal makkelijk naartoe te nemen. Verkrijgbaar in een veel verschillende soorten, maten en kleuren.


Prijs:
€ 84.95 *
Somerton bootschoen Navy

Sommerton Bootschoen

Van Sommerset Boat shoes komt nu de Sommerton Bootschoen.Heel comfortabel dankzij een lederen voering met anti-transpirant laag dat niet afgeeft. lederen binnenzooluitneembaar binnenzool gevuld met zacht foam voor extra comfort. gepolsterde tongdoor de innovatieve stretch inzetstukken lijkt het de Sommerton bootschoen een veterschoen maar heeft het alle gemak van een instapper maar met een optimale Sommerton Bootschoen


Prijs:
€ 139

Talamex Vouwfiets

Nu van: € 384,00  voor: € 369,00De fiets is eenvoudig in 3 stappen in te klappen (frame, stuurpen en trappers) waardoor er een compact pakket ontstaat dat makkelijk aan boord is op te bergen. De fiets is voorzien van een Shimano 6-speed derailleur en heeft een laag opstap hoogte van 47 cm waardoor de fiets Talamex Vouwfiets


Prijs:
€ 369,00
Prijs:
€ 129.00
Prijs:
€ 129.00
Prijs:
€ 129.00
Prijs:
€ 139.00
Prijs:
€ 99,00
  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Ik ben ermee akkoord dat Boat Equipment Watersport BV mijn emailadres mag opslaan en gebruiken om mij informatie en aanbiedingen te sturen.

Openingstijden

Onderstaande openingstijden gelden gedurende het hele jaar.

Ma-Wo-Do-Vr: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Zaterdag: 9.00-15.00 uur


Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van de cookies t.b.v. verbeteren van de bezoekerservaring.